EVDEMA DU&KA SOPRANO

KATEGORİLER

Vitale

Vitale Dekoratif Hadrian Tapınağı 13x15 cm AK.BRS1400

Stok Kodu AK.BRS1400
Ürün Barkod 8680903272586

Online Satın Al

Bir EVDEMA markası olan EVDEİMAJ sitesinden istediğiniz ürün için online olarak alışveriş yapın

ŞİMDİ ALIŞVERİŞ YAPIN >

Vitale Dekoratif Hadrian Tapınağı, benzersiz tasarımıyla her türlü mekanda öne çıkan bir dekorasyon ürünüdür. Ürün, özel bir bronz malzemeden yapılmış olup, sağlamlığıyla uzun ömürlü kullanım imkanı sunar. Dekoratif bir objektif olarak tasarlanan bu ürün, yüksek detayları ile dikkat çekici bir görünüme sahiptir.

Hadrian Tapınağı, Roma İmparatorluğu döneminde inşa edilmiş olan ve çok sayıda turist tarafından ziyaret edilen bir yapıdır. Vitale Dekoratif, bu önemli anıtın bir minyatürünü oluşturarak evlerinize getiriyor. Ürün, olduğu gibi gerçek bir görüntü ile detaylı bir şekilde tasarlanmıştır. Bu nedenle, evlerinize veya ofislerinize özgün bir etki katacaktır.

Vitale Dekoratif Hadrian Tapınağı, her türlü dekorasyon tarzına uyum sağlar. Evinizde, çalışma masanızda, oturma odanızda veya kitaplığınızda güzel bir ahengi yakalamak isterseniz bu ürün sizin için ideal bir seçim olacaktır. Ayrıca, sevdiklerinize özel bir hediye olarak da düşünebilirsiniz.

Bu ürün, 13x15 cm ölçülerinde olduğu için kolaylıkla her mekana yerleştirilebilir. Yüksek kaliteli malzemeden üretilmiş olması, uzun süreli kullanım sağlar. Dayanıklı yapısı sayesinde zamanla solma veya aşınma gibi sorunlar yaşanmaz.

Vitale Dekoratif Hadrian Tapınağı, benzersiz tasarımı ve şıklığıyla herkesin dikkatini çekecektir. Evinizin atmosferine özgün bir hava katacak bu ürünü tercih ederek, mekanlarınıza farklı bir tarz yaratabilirsiniz.
Ürün Adı : Dekoratif Hadrian Tapınağı
Ürün Kodu : AK.BRS1400
Ölçü : 13x15 cm
Malzeme : Polyester
Benzer Ürünler