EVDEMA DU&KA SOPRANO

KATEGORİLER

Vitale

Vitale Seramik Masa Lambası Siyah AY.VTL-0041

Stok Kodu AY.VTL-0041
Ürün Barkod 8680903320546

Online Satın Al

Bir EVDEMA markası olan EVDEİMAJ sitesinden istediğiniz ürün için online olarak alışveriş yapın

ŞİMDİ ALIŞVERİŞ YAPIN >

Vitale Seramik Masa Lambası Siyah AY.VTL-0041, modern bir tasarıma sahip olan şık ve işlevsel bir aydınlatma ürünüdür. Bu masa lambası, zarif ve dayanıklı seramik malzemeden yapılmış olup uzun ömürlü ve kaliteli bir üründür.

Siyah renge sahip olan Vitale Seramik Masa Lambası, herhangi bir mekanda şık ve zarif bir atmosfer yaratır. İster evinizde ister ofisinizde ya da otel odalarında kullanabilirsiniz. İnce ve uzun gövdesi ile dekorasyonunuza zarif bir dokunuş sağlar.

Ay ışığı figürüne sahip Vitale Seramik Masa Lambası, ortama sakin bir atmosfer katar. Tıpkı gerçek bir ay gibi yavaşça parlayan loş ışığıyla rahatlamanızı sağlar. Gece lambası olarak kullanıldığında sakinleştirici bir etkisi vardır ve uykuya geçişi kolaylaştırır.

Masa lambası, isteğinize göre parlaklığını ayarlayabileceğiniz dokunmatik kontrollü bir düğmeye sahiptir. Böylece ışığın size en uygun seviyede olmasını sağlayabilirsiniz. Ayrıca enerji tasarruflu LED teknolojisi kullanıldığından uzun süreli kullanımlarda dahi enerji tüketimi oldukça düşüktür.

Vitale Seramik Masa Lambası Siyah AY.VTL-0041, şıklığı ve fonksiyonelliği bir araya getiren bir üründür. Estetik tasarımıyla her mekanda göz alıcı bir aksesuar olmanın yanı sıra kaliteli ışığıyla da ortamınızdaki aydınlatma ihtiyacını karşılar.
Yükseklik : 56 cm
Materyal : Seramik
Renk : Siyah
Kumaş Türü : Flexi
Ampul : Dahil değildir.
Ampul Türü : E27 1x40 Watt
Benzer Ürünler